woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Klussen in De Pomp

20 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart jl. vond NLdoet plaats. NLdoet is een grootschalige vrijwilligersactie. Deze actie is een uitgesproken kans om vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen. De ChristenUnie stak daarom ook dit jaar weer de handen uit de mouwen en wel in het onlangs geopende YFC jongerencentrum 'De Pomp' in Almkerk.

Youth for Christ (YFC) Altena organiseert in dit jongerencentrum wekelijks activiteit voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar vanuit een christelijke grondslag. Op zaterdag hebben de hebben ChristenUnie wethouder Hermen Vreugdenhil (Aalburg) en fractieleden van de ChristenUnie Aalburg, Woudrichem en Werkendam geholpen het jongerencentrum schoon te maken. Daarnaast zijn er een aantal klussen gedaan die nog zijn blijven liggen van voor de opening, begin deze maand.

Vrijwilligers
De vele vrijwilligers in onze regio zijn van groot belang voor organisaties zoals Youth for Christ, Stichting Tienerfriends, de voedselbank en sportverenigingen. Ook in kerkelijke gemeenten zijn vele vrijwilligers actief. Vrijwilligers zijn goud waard in de samenleving. Met haar actie wil de ChristenUnie dan ook het belang van het vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen door zelf ook een kleine bijdrage leveren. De ChristenUnie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. (Foto CU)

Lees meer over:

Christenunie Almkerk pomp
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.