zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Politiecontrole levert vuurwapen, geld en drugs op

19 maart 2013 (door AalburgNet)

EETHEN - Surveillerende politiemensen troffen in de nacht van maandag op dinsdag rond 03.00 uur na een verkeerscontrole in een auto gripzakjes drugs, geld, een vuurwapen en inbrekerswerktuig aan.

De agenten zagen de auto op de de Korten Bruggert staan en besloten de auto plus bestuurder te controleren. Toen ze het legitimatiebewijs van de bestuurder, een 25-jarige inwoner van Den Bosch, vroegen, roken ze hennep.

Drugs en meer..
Bij navraag overhandigde de verdachte de agenten twee gripzakjes drugs, waarop hij werd aangehouden. Tijdens de fouillering bleek hij flink wat geld bij zich te hebben. Nader onderzoek aan de auto leverde nog eens acht gripzakjes drugs, inbrekerswerktuig, een mes en een vuurwapen op. De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor meegenomen naar het politiebureau en in de cel gezet.

Lees meer over:

Politie Eethen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.