vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Stedennet Altena op de Vrijdagavondradio

17 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Breaking News... Het succesvolle Regionaal Nieuwsblik, sinds augustus 2012 op de vrijdagavondradio in de Vrijdagavondshow, wordt  vernieuwd. Het actualiteitenblik wordt gevuld door Stedennet Altena in samenwerking met Radio Oké FM. Met ingang van 22 maart zal Stedennet Altena op de populaire familiezender het Regionaal Nieuwsblik nóg verder open trekken om zo het meest besproken nieuws uit Aalburg, Werkendam én Woudrichem te kunnen doornemen. Ook de radiovormgeving krijgt een nieuw jasje.

Gangmaker van de Vrijdagavondshow is DJ Henri Verhagen. Zijn programma is al sinds 2011 wekelijks te beluisteren op de 106.4 FM. Overigens tegenwoordig ook op de 105.3 FM. Verhagen verzorgt wekelijks van 21:00 - 24:00 uur de 'ultieme start van het weekend' met diverse items, prijzen en uiteraard gezellige muziek. Vaste onderdelen zijn bijvoorbeeld de Vrijdagavondshow Weekendtaart, eens per maand De Verrukkelijke Hapjespan met gratis snacks en het Miljoenenspel.

Nieuwsflits
In dat rijtje van terugkerende items voegt ook het Regionaal Nieuwsblik zich met de vraag over de achterliggende week: Wat hield Altena bezig? Waar sprak men over op dé drie digitale Marktpleinen van Altena? De beantwoording gebeurt live in de uitzending door een korte terugblik op het meest gelezen nieuws uit Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Populair gezegd: wat staat er deze week op nummer 1? De redactie van Aalburg.net verzorgt deze newsflash rond 21:30 uur.

Wie luisteren wil, stemt dus af op De Vrijdagavondshow, vanaf 21.00 uur elke vrijdagavond op Oké FM, op de kabel via 106.4FM / 105.3 FM of via het internet op www.oke.fm

Uw info op Stedennet Altena?
Stedennet Altena werkt vanuit uit Wijk en Aalburg en omvat de drie digitale Marktpleinen Aalburg.net - Werkendam.net en Woudrichem.net. Wie dus nieuws, actualiteiten, persberichten en / of evenementen / activiteiten heeft, kan dat alles gratis insturen. De lokale redacties plaatsen graag. Meer info op de site van uw keuze. Wie adverteren wil op de dagelijks zeer druk bezochte sites, klikt hier...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.