zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Inloopavond MFA Dussen zinvol

15 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen dinsdag was er een inloopavond in Dussen over de laatste stand van zaken rondom de Multifunctionele Accommodatie (MFA) in Dussen. Ruim tachtig Dussenaren bezochten de inloopbijeenkomst en de discussies waren soms verhit.

Wethouder Van der Ven: “In heb ruim vijf uur gepraat met de Dussenaren, gesprekken in goede en open sfeer. Het laat de grote verdeeldheid zien onder de bewoners over de varianten MFA laat zien. We gaan nu verder werken aan de opdracht van  de raad, namelijk het uitwerken van de nieuwe varianten C en D."

Lees meer over:

Dussen inloopavond
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.