vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Aalburg: Parkeren verboden, éénrichting moet

14 maart 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De gemeente Aalburg heeft besloten een parkeerverbod in te stellen in de Aalburgsestraat, vanaf de Kortestraat tot aan de Anjelierstraat in Wijk en Aalburg. Het verbod geldt voor de beide zijden van de weg.

De gemeenteraad heeft op 29 januari 2013 ingestemd met doorstromingsmaatregelen voor het openbaar vervoer. Het parkeerverbod wordt aangegeven door verkeersborden aan de noordzijde van de Aalburgsestraat en er komen gele, onderbroken strepen langs de kant van de weg.

Een dergelijk parkeerverbod gaat eveneens gelden voor de Anjelierstraat, vanaf de Rozenstraat tot aan de Violierstraat, ook voor beide zijden van de weg. Ook hier de onderbroken gele strepen langs de kant van de weg.

Markt
Ook rond de Markt worden maatregelen getroffen. Het marktstraatje in het centrum van Wijk en Aalburg moet éénrichtingsverkeer worden. Zo ontstaat één enkele rijrichting vanaf de Galerij richting de Anjelierstraat.

Reactie
Wie er wat van vindt, kan dat kenbaar maken. Vanaf 13 maart tot en met 10 april 2013 kunnen belanghebbenden reageren op dit plan. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de afdeling Openbare Werken, via telefoonnummer 0416-698780.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.