woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Bart gaat tennissen met kids

14 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De afgelopen drie weken hebben de leerlingen van de Burgemeester Sigmondschool en Het Baken les gehad in tennis. Iedere les waren de kinderen fanatiek bezig met oefeningen om zo een beetje beter te worden en om nieuwe dingen te leren over tennis.

Voor de kinderen die denken dat tennis leuk is om te gaan doen als sport, maar nog een beetje twijfelen hebben Bart en TV Werkendam twee momenten gepland waarbij je nog eens kunt komen oefenen.

Oefenen
Op zaterdag 23 maart tijdens de open dag van TV Werkendam (13.30 – 16.30 uur) kun je van 14.00 tot 15.00 uur een gratis tennisles volgen. Om je hier voor in te schrijven ga je naar de volgende website: www.tennisenfun.nl.

Op woensdagmiddag 3 april is er een tennismiddag voor de kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen. Groep 3-4-5: 13.30 – 15.00 uur Groep 6-7-8: 15.00 – 16.30 uur.

Inschrijven
Om je hier voor in te schrijven ga je naar www.bartinwerkendam.nl, klik op ‘agenda’, ga naar 3 april en klik op ‘tennismiddag’. Hier vind je de link naar het inschrijfformulier.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via bovenstaande websites en kom gezellig tennissen! Alle kinderen uit Werkendam mogen zich inschrijven voor deze lessen, het maakt niet uit op welke school je zit. Er zijn rackets te leen.

Voor meer informatie kun je mailen naar: suzanne.kuipers@werkendam.nl

Lees meer over:

Open dag Bart tennissen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.