maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Man grijpt fietsendief

14 maart 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Een 23-jarige jongeman heeft de gestolen fiets van zijn vader terugbezorgd. De 40-jarige verdachte uit Rotterdam is ingesloten.

De zoon zag de fiets van zijn vader op woensdagavond 13 maart rond 23.00 uur staan in Almkerk bij een Soos. Hij herkende de fiets als de gestolen tweewieler van zijn vader. Die was eerder die week op zondagnacht 11 maart uit de schuur weggehaald. Op de fiets zat een later aangehouden verdachte uit Rotterdam.

De zoon belde zijn vader en samen zijn ze achter de fietsendiefstal verdachte man aangereden. Op de Parallelweg hebben zij de hem vastgehouden en de politie gebeld. Agenten hebben de fietsendief overgenomen en ingesloten voor verhoor. Hij verklaarde dat de fiets niet van hem was, maar dat hij hem op straat had gevonden.

Lees meer over:

Politie fiets Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.