donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Aalburg doet mee met NL Doet

13 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - NL doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt georganiseerd door het Oranjefonds. NL doet heeft tot doel meer aandacht te vragen voor het vrijwilligerswerk in ons land en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De gemeente Aalburg neemt dit jaar ook weer deel aan het landelijke project NL doet. 

Tweemaal Schreuders
Op woensdag 13 maart zullen wethouder Cees Schreuders en een aantal medewerkers van de gemeente Aalburg om 12.00 uur assisteren bij het eetproject in de Vlaeshoff te Veen.

Zaterdag 16 maart zal wethouder Schreuders meewerken aan de open dag bij zorgboerderij “Den Hill”. Hij zal rond 10.00 uur de opening verrichten. Deze open dag is van 10.00 tot 15.00 uur aan de Hillsestraat 44 in Babylonienbroek.

Lees meer over:

Babylonienbroek NL Doet
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.