maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Glazen scherm moet weg bij rotonde Nieuwendijk

13 maart 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Met de realisatie van de rotonde bij Nieuwendijk is de verkeerssituatie daar ter plaatse een stuk veiliger geworden. Het CDA meldt dat er toch mensen zijn die klagen over de slechte zichtbaarheid van auto's die vanaf de rijksweg de rotonde oprijden. Een mogelijke oplossing zou kunnen zijn om het glazen scherm te verwijderen. Hierdoor zou het zicht beter worden. Aldus de gedachte van het CDA.

Otto van Breugel van het Christen Democratisch Appèl: 'De reden van het geluidsscherm op deze plaats is mij onduidelijk. Ik heb gevraagd of er geluidsmetingen kunnen worden uitgevoerd en of er een berekening gemaakt kan worden naar de effecten voor de bewoners als het glas wordt verwijderd. Afgelopen maandag heb ik dit in de commissie gevraagd en de wethouder heeft aangegeven dat het onderzoek is afgerond en dat ik de resultaten snel zal krijgen.'

Wordt vervolgd dus...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.