vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Geitenactie voor Nicolette Gijben

12 maart 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Het Willem van Oranje College ontvangt donderdag 11 april een speciale gast. Een geit. En wel eentje met een grote boodschap. Gewoonlijk is het een van de grootste ergernissen, poepen op het gras. Dit keer is het echter de missie van deze scheitgeit. Op een grasveld bij de school, precies voor de kamer van directeur Spuijbroek, moet het beestje zijn keutels laten vallen.

Vooraf is het groene grastapijt opgedeeld in kleine vakjes en zijn loten verkocht met de nummers van deze vakken. Wie het lot koopt waar de sgeit zijn eerste keutel laat vallen wint prijs. Doordat er verschillende kleuren lootjes worden verkocht zijn er meerdere bijzondere prijzen te winnen. Zoals een overnachting in een bunker, een etentje voor vier personen, een kasteelbezoek met aansluitend pannenkoek eten, een rondrit met paard en wagen door natuurgebied het Pompveld aangevuld met één meter taart om thuis op te eten, en een geschilderd portret naar keuze op canvas.
De hoofdprijswinnaar wordt verloot onder de verschillende kleuren met het juiste nummer. De hoofdprijs is een geldprijs van € 100,= bovenop een van de bovengenoemde prijzen. Kortom een originele actie met originele prijzen.

Loten
De opbrengst is voor de dolfijnentherapie voor Nicolette Gijben en voor onderwijsprojecten in Malawi van stichting Edukans. De komende weken gaan leerlingen hun best doen alle loten te verkopen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.