vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Geen Super Saturday voor TTV Rally

11 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Zaterdag was het Super Saturday voor het eerste juniorenteam van Tafeltennisvereniging (TTV) Rally. De jongens van Rally moesten het thuis opnemen tegen het eerste team van Tanaka uit Etten-Leur. De winnaar van deze wedstrijd zou de koppositie in de Landelijk C definitief overnemen.

Tonnie Brouwers, Harmen Honcoop en William Lagrouw traden in deze topper aan tegen de favoriet Tanaka. Met veel publiek aan de Tulpstraat in Wijk en Aalburg begonnen de jongens van Rally aan een van de belangrijkste wedstrijden van deze competitie. Maar al heel snel bleek dat Tanaka deze wedstrijd ook heel serieus nam, Tanaka stond na drie wedstrijden al op een 0-3 voorsprong. Door middel van de dubbelpartij wisten Honcoop en Lagrouw te winnen en kwam Rally weer terug in de wedstrijd: 1-3.
De uitslag van deze partij was in de laatste vijfde set 19-17 voor Rally. Daarna kwam de wedstrijd helemaal los, Tanaka en Rally waren helemaal aan elkaar gewaagd, maar Tanaka wist toch iedere keer in de vijfsetters de winst met minimaal verschil te winnen.
Brouwers wist toch nog 2-5 te maken en was er nog hoop op een gelijk spel. Maar ook in de laatste wedstrijden wist Tanaka met de meest minimale scores te winnen. Zodoende kwam er na zeer kwalitatief tafeltennis van beide partijen een uitslag van 2-8 in het voordeel van Tanaka uit de bus.

Tweede
Rally komt na deze wedstrijd op de tweede plaats te staan en nu is het belangrijk om de andere wedstrijden met een zo groot mogelijke score te gaan winnen en hopen dat Tanaka daar toch nog punten laat liggen. Dan zal de uitwedstrijd tegen Tanaka waarschijnlijk de belangrijkste wedstrijd gaan worden om de titel in Landelijk C toch nog naar Wijk en Aalburg te krijgen.

Zie ook:

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis tennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.