vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Lievaart Trucks opent nieuw pand

11 maart 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Afgelopen zaterdag is de feestelijke opening van Lievaart Trucks op de Rietdijk te Giessen gehouden. Lievaart Trucks al jaren gevestigd te Giessen heeft een hypermodern transparant pand met ruime kantoorfaciliteiten en garage laten bouwen. Rond het bedrijf ligt een opslagterrein van 10.000 m2.

Lievaart Trucks zet producten, gebruikte trucks en trailers, af in een groot deel van de wereld. Rusland en Oekraïne zijn belangrijke afzetmarkten evenals het Midden-Oosten en diverse Afrikaanse landen. Nieuw in de produktfolio is het Duitse merk Kogel dat met een breed programma een mooie aansluiting heeft op het aanbod en strategie van Lievaart. Met deze samenwerking slaat Lievaart de weg in om naar een totaalaanbod te gaan op het gebied van trailers voor zowel de binnenlandse markt alsook de export.

Donaties
Er waren honderden belangstellenden en al met al heeft leverde dit een bedrag op van ruim € 5.200,-- aan donaties voor Kika en de Cystic Fibrosis Stichting.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.