zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Melk-Drive speelt Zandpad door de tijd

8 maart 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - "Mijn droom is een theatervoorstelling in de openlucht tussen de koeien over de geschiedenis van het Land van Heusden en Altena en omgeving," mijmert de site van Melk-drive. Het gaat er van komen, daar aan het Lange Pad 1 in Genderen: theater tussen de koeien(schuur).

De familievoorstelling 'Zandpad door de tijd' wordt georganiseerd door Ron en Laura Leijser - van de Melk-Drive - in samenwerking met Toeristisch Bureau Altena Biesbosch. De regie en uitvoering is in handen van het Koningstheaterakademie en muziekvereniging Excelsior.

De data en tijden van de openluchtvoorstelingen (voor vier maal 200 man publiek) zijn 23 en 24 mei om 15.30 en 20.00 uur en op 25 mei om 20.00 uur.

De kaartverkoop start medio april.

Uitgesteld
De voorstelling stond eerst vorig jaar juni gepland, maar werd uitgesteld. Het theaterstuk werd werkende weg groter en complexer, zodat de voorbereidingstijd te kort bleek. Ook de zoektocht naar acteurs verliep stroef.

Zie ook Zandpad door de tijd waar nog (steeds) gezocht wordt naar acteurs.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.