zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Bouw nieuwe Molenwiek nu definitief

8 maart 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Al jaren weten de bewoners van steunpunt De Molenwiek in Dussen dat er nieuwbouwplannen zijn voor hun huidige woongebouw. Gisteren, donderdag 7 maart, vertelde Woonlinie dat de nieuwbouwplannen aan de Munsterkerk officieel doorgaan. Rond de zomervakantie start de bouw van het toekomstige wooncomplex met zorg. Alle bewoners van het oude steunpunt verhuizen hier in 2014 mee naar toe. Het oude gebouw maakt plaats voor de centrumontwikkelingsplannen voor Dussen.

Op de informatieavond zijn de bewoners geinformeerd over de bouwplanning, is besproken op welke manier we de nieuwe woningen in het gebouw gaan ‘verdelen’ en wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. De bewoners (veelal op leeftijd) staan open voor de plannen, maar geven ook aan dat ze het wel spannend vinden. Verhuizen is pittig; zowel fysiek als emotioneel. In april en mei 2013 bezoeken medewerkers van Woonlinie daarom alle bewoners van de Molenwiek persoonlijk. Woonlinie bespreekt dan individueel alle stappen die het komende jaar genomen moeten worden om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees meer over:

steunpunt Dussen bouw Molenwiek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.