zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Weer nieuwe plannen voor Dussens MFA

8 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het staat als een paal boven water dat Dussen een nieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) gaat krijgen. Maar waar dat nieuwe centrum moet komen en hoe het eruit gaat zien, daarover zijn de meningen verdeeld. Tijdens de commissie Inwoners presenteerde wethouder Peter van der Ven een derde en vierde plan voor het nieuw te bouwen MFA. Hij gaf zelfs een knipoog naar een vijfde plan, handhaven van De Fuik en de scholen in het centrum situeren, maar veegde dat zelf onder andere vanwege de kosten meteen weer van tafel.

Lees hier verder...
 

Lees meer over:

peter van der ven Dussen mfa
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.