donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Vrijwilligerspenning voor Gijs Boogaarts

8 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Gijs Boogaarts uit Almkerk is door Ondernemersvereniging Almkerk onderscheiden met de vrijwilligerspenning voor het vele werk dat Boogaarts in en rond Almkerk doet.

Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena (SLF) noteert in haar eerste nieuwsbrief: 'Overal waar hulp nodig is, is Gijs te vinden zoals in Altenahoven, de Zonnebloem, de Oranjevereniging en de Kerk. En natuurlijk is Gijs al jaren te vinden als vrijwilliger bij de SLF.'

De organisatie van de Streekdagen feliciteert Boogaarts in de nieuwsbrief dan ook van harte met deze onderscheiding.

Streekdagen
De Streekdagen in Almkerk worden op 6 en 7 september georganiseerd. Achter de schermen wordt hard gewerkt. Op vrijdagavond is de grootste truckpulling van Europa te zien. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden! Dit jaar wordt de truckpulling voor de 26e keer gehouden. De avond wordt geheel in stijl afgesloten in de feesttent.
De zaterdag biedt een zéér gevariëerd programma met activiteiten voor het hele gezin. Een belangrijk onderdeel van ons evenement zijn de diverse shows en wedstrijden met paarden. Ook de liefhebbers van andere dieren zoals geiten, honden, kippen konijnen en koeien krijgen genoeg te zien.

Ook de tractorpulling is een jaarlijks hoogtepunt van de Streekdagen dat maar liefst ruim 200 deelnemers trekt. Verder is het nodige moois te bewonderen bij de tentoonstelling van oude tractoren en landbowumachines, maar staan er ook veel nieuwe tractoren en machines.
Uiteraard ontbreekt ook een gezellige braderie niet en kunnen de kinderen lekker springen op het springkussen, meedoen aan de traptrek of lekker knutselen in de knutselcorner.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.