maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Winter Outdoor Competitie De Hei prima bevallen

7 maart 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Afgelopen winter was het voor het eerst bij TV De Hei mogelijk mee te spelen met de winteroutdoor-competitie. In november is de vereniging met één damesteam (Annemarije, Anouk, Claudia, Ilona,Lenneke en Sammy) enthousiast begonnen.

De dames laten weten: "Vorige week hebben wij de competitie, met enige vertraging vanwege het winterse weer, afgesloten met een prachtige 5-0 overwinning op ons eigen park. Wij hebben genoten van de lekkere temperaturen, winterse sfeer, en heerlijk onder een fleecedekentje met een warme choco/glühwijn kijken naar je teamgenoten!"

Voor komende winter (2013/2014) hoopt de vereniging dat meer mensen te porren zijn voor de winter outdoor-competitie. Het is de dames in ieder geval prima bevallen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.