zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Wethouder Van der Ven en Bart doen mee met NL Doet!

7 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Op vrijdag 15 maart steken wethouder Van der Ven en het sportieve, culturele team Bart samen de handen uit de mouwen. In de ochtend gaan zij het buitenschuurtje bij OBS de Regenboog in Dussen opknappen. Het gebouwtje wordt geschuurd en geverfd zodat het er weer fris uitziet en weer enkele jaren meekan.

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2013, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorig jaar waren 300.000 Nederlanders actief bij bijna 7.000 klussen.

Aanmelden
Ga naar de website van Bart, www.bartinwerkendam.nl

Vindt u nog verschillende klussen in onze gemeente waar men uw hulp goed kan gebruiken. Zo zien bijvoorbeeld bij de beachsportvereniging, de verschillende tennisverenigingen en de scouting uit naar uw komst.

Aanmelden doet u via de website www.nldoet.nl  (Foto gemeente Werkendam)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.