zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Burgemeester Petter: 'Het F-woord mag uitgesproken worden'

7 maart 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / ALTENA - Van een vetraging in het samenwerkingsproces willen de burgemeesters van Aalburg, Werkendam en Woudrichem niets weten. “Als we er niet met z’n drieën uitkomen, dat zou pas een vertraging zijn.” Het laatste PWC-rapport, het advies van de BOR, de plannen van minister Plasterk, de verwachte conclusie van het rapport Krachtig Bestuur in Brabant en natuurlijk de extra taken die vanuit Den Haag worden naar de gemeenten worden overgeheveld.

Alleen nog maar...
Redenen zijn er voor de burgemeesters van Aalburg, Werkendam en Woudrichem genoeg om zich alleen nog maar te richten op een ambtelijke samenvoeging of een herindeling. "Gezien de toekomst is het niet verstandig om je nog op de andere drie varianten te focussen", zegt Fons Naterop, burgemeester in Aalburg.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.