donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Notenhoff zoekt rommelmarktspullen

7 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Binnenkort gaan alle bewoners van de Notenhoff verhuizen naar de “Nieuwe Notenhoff”. Er zullen dan nog heel veel spullen over blijven en die willen we gaan verkopen tijdens een speciale rommelmarktochtend.

Om het aanbod nog interessanter te maken kunnen er vanaf heden, door iedereen, bruikbare spullen worden ingeleverd. Dit kan van maandag tot zaterdag bij de receptie van de Notenhoff, Lijsterplein 9 te Andel. Gelieve GEEN grote meubels en kleding.

De GROTE ROMMELMARKT wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2013 en vindt plaats in een groot gedeelte van de “oude Notenhoff”. Tijdstip: 09.00 tot 13.00 uur.  Er is ook de gelegenheid om koffie en een oliebollen te kopen.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Bert Noorloos telefoon 0416-698400.

Lees meer over:

Notenhoff rommelmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.