donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Woudrichem-2 nog niet helemaal scherp tegen Almkerk-3

6 maart 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag 2 maart mocht er eindelijk weer een wedstrijd gespeeld worden voor de competitie. Er ontbraken deze middag nog wel een aantal spelers. Maikel was afwezig vanwege een schorsing, Hein had nog wat ongemak van zijn grote teen, Marco had braintraining van zijn werk en Harjo was het winterweer nog niet beu en was het nog maar even gaan opzoeken. Daardoor kon Rens eindelijk weer minuten maken, nadat hij uit de ziekenboeg gekomen was. Ook Danny en Yannick gingen van start in de basis.

Woudrichem ging goed van start en duwde Almkerk het eerste deel van de wedstrijd terug tegen de 16 meter. Van achteruit werd rustig opgebouwd en werden de spelers van Almkerk gedwongen om achter de bal aan te lopen. Rustig werd gezocht naar de openingstreffer. Deze viel na een kwartier spelen uit een corner. Bart gaf een afgemeten bal op het hoofd van Kevin. Zijn kopstoot bij de tweede paal verdween in de benedenhoek 1-0. Direct na de aftrap was het de linksback van Almkerk die een solo begon. Uiteindelijk gaf hij de bal aan de spits die vrij voor de goal kwam. Met een mooie sliding op de zestien van Michiel was het gevaar geweken. Woudrichem 2 was weer wakker en ging verder met het dicteren van het spel. Het gevaar kwam echter van Almkerk. Na een stevige actie van de spits van Almkerk verloor Walter de bal op de middenlijn. In de counter ging hij zelf diep en Michiel stond oog in oog met twee tegenstanders. De spits gaf de bal opzij en onze grensrechter stak de vlag omhoog voor buitenspel. De scheidsrechter nam dit niet over en plots stond 1-1 op het scorebord.

Lees hier verder...

Lees meer over:

Voetbal vv Woudrichem Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.