donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Spar Andel beste Brabantse super

6 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Ondernemer Ream van der Schoot (Spar Andel) is door brancheorganisatie het Vakcentrum uitgeroepen tot beste super van Brabant. De deelnemende supermarktondernemers werden beoordeeld op ondernemerschap, marketing, vernieuwing, bedrijfseconomisch rendement, klant- en medewerkerstevredenheid, en sociaal-maatschappelijke betrokkenheid.

Verder is gekeken op welke manier de ondernemer leiding geeft, op welke wijze hij inspeelt op de concurrentie, hoe hij omgaat met nieuwe trends en inzichten en hoe hij een bijdrage levert aan maatschappelijke projecten. Deze bevindingen werden aangevuld met de resultaten van een grootschalig digitaal klanttevredenheidsonderzoek en een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Tot slot van de eerste ronde zijn de deelnemers beoordeeld door een A-merk fabrikant en een bank.

Voorbeeld
Vandaag werden dan de Provinciewinnaars van de ZO2Z Award bekendgemaakt. De gelukkige winnaars zijn stuk voor stuk ondernemers die als voorbeeld gelden voor de supermarktbranche. Ze zijn succesvol in hun marktgebied en onderscheiden zich door een duidelijke visie op de toekomst, trendsettend en hun aandacht voor klanten en personeel. Zij mogen zich de komende twee jaar de beste zelfstandige ondernemers in foodretail noemen.

Wedstrijd
ZO2Z is de tweejaarlijkse wedstrijd onder zelfstandige supermarktondernemers. Ondernemen is een vak. Een vak dat niet uitsluitend in de schoolbanken geleerd kan worden. De inzet van ondernemers in Nederland is van essentieel belang voor onze economie. De Award staat bekend als een pittige wedstrijd. Met de prijs wil de brancheorganisatie het Vakcentrum aan Nederland laten zien welke zelfstandige topsupermarktondernemers Nederland rijk is.

Lees meer over:

ondernemer Brabant spar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.