vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Yvonne de Vries Schoonheidsspecialiste van het jaar

5 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG / HILVERSUM - Gisteravond zijn de prestigieuze prijzen voor Schoonheidsspecialisten van het Jaar en Salon van het Jaar uitgereikt in Studio 21 in Hilversum. Eén van de deelnemers was Yvonne de Vries van Beauty Boutique Lalana uit Wijk en Aalburg. Zij werd Schoonheidsspecialiste van het Jaar regio Zuid. Dat is Brabant, Limburg, Zeeland. Voor de publieksprijs kwam zij punten tekort. Zaterdag zendt RTL4 de verkiezing uit om 17.00 uur in het programma Life is beautyful.

Yvonne na afloop: 'Lieve allemaal, bedankt voor alle felicitaties en alle andere lieve berichtjes. Ik leef nog helemaal in een roes... Geweldige avond gehad en een fantastische prijs. Ik heb heel veel zin in om hiermee aan de slag te gaan.'

Feestelijk
In Studio 21 waren maandagavond ruim 500 gasten, waaronder veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de feestelijke finale van de vierde editie van de Beauty Award. Tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot werden de zeven winnaars bekend gemaakt. De presentatie was in handen van Marielle Bastiaansen, onder meer bekend van haar talkshows en lifestyle programma's.

Belangrijk
Voorafgaand aan de nominatie werd Yvonne de Vries door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten zoals business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk. Vervolgens werd haar beautysalon aan de Maasdijk bezocht door een zogenaamde ‘Mystery Guest’, die haar beoordeelde op de kwaliteit die werd geleverd zoals de behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. De eindronde bestond tot slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

Upgraden
Deze award is een initiatief van vakmagazine Kosmetiek en Beauty Trade Professionals (BTP), toonaangevende partijen binnen de professionele schoonheidsbranche.
Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. (Foto: Een dolgelukkige Yvonne neemt de felbegeerdeAward in ontvangst. Links presentatrice Marielle Bastiaansen.) 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.