maandag 29 november 2021

Alles over Altena

CDA Woudrichem roept ondernemers op voor raadsvergadering

5 maart 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het CDA Woudrichem, bij monde van Ad de Graaf, roept ondernemers op vanavond naar de besluitvormende raadsvergadering te komen over de vorming van één Altenagemeente. 'Niet meer tijd verspillen aan allerlei tussen oplossingen, maar voortvarend naar een krachtig bestuur van onze regio,' meent de CDA-man die rkeent op een extra grote opkomst. Onderstaand wordt zijn brief integraal geplaatst.

Beste ondernemers,

Een groot aantal partijen en inwoners en zelfs de BOR hebben zich afgelopen maanden uitgesproken voor het vormen van 1 gemeente Altena.
Niet meer tijd verspillen aan allerlei tussen oplossingen, maar voortvarend naar een krachtig bestuur van onze regio.

Op initiatief van het CDA Woudrichem is er vanavond een extra besluitvormende raad. Hier zullen we mede namens de fractie van Gemeentebelangen en de VVD een motie indienen waarin we minister van binnenlandse zaken en gedeputeerde van Brabant uitnodigen voor een werkbezoek aan onze regio. Zij kunnen een aantal praktische vragen beantwoorden die er nog zijn.

U kunt ons initiatief en uw belang steunen door vanavond aanwezig te zijn op de publieke tribune in de raadszaal te Woudrichem.
Deze extra besluitvormende vergadering wordt gehouden direct na de opinierende vergadering die om 19.30 uur begint.

Als u deze oproep steunt mag u hem uiteraard doorzetten naar andere mensen en organisaties die belang hechten aan een krachtig Altena.

Ik reken op een grote opkomst en hoop u vanavond te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Ad de Graaf

fractievoorzitter CDA Woudrichem

Samengaan of samenwerken
Op Aalburg.net verscheen een column van ondernemer Pieter Duijzer uit Veen die meent dat 'burgers de dupe worden van één Altena.'

Om die colum te lezen KLIK hier...

Peiling
Op Woudrichem.net, maar ook op Werkendam.net en Aalburg.net, loopt een peeling waar men kan aangeven voor of tegen één Altena te zijn.
Of dat men alles wil laten zoals het is...

Lees meer over:

Altena politiek cda besluit
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.