donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Progressief Altena dendert door

4 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Progressief Altena staat aan de kant en kijkt er naar. Juist nu de één Altena discussie in volle hevigheid losbarst zijn hun handen gebonden. Wat zouden ze graag hun visie kenbaar maken...

Dat bljt uit de jongste PvdA-nieuwsbrief: 'Achter de schermen debatteren we er op los. Maar feit is dat Progressief Altena, nog, geen politieke vertegenwoordiging heeft. Alleen om die reden houden we ons koest. We willen geen zittende fracties van de PvdA in de wielen rijden. Maar maak geen vergissing. Progressief Altena staat niet stil. Groen Links leden nu ook formeel akkoord met Progressief Altena.'
 
Unaniem
De progressieve trein davert inderdaad onverminderd door. Inmiddels heeft de Groen Links afdeling in Altena (onderafdeling van Dongemond) haar leden officieel geconsulteerd en gevraagd om goedkeuring te verlenen aan Progressief Altena. De samenwerking met D66 en de PvdA werd unaniem toegejuicht. Iedereen was mening dat Groen Links dit avontuur aan moet gaan. Groen Links frontman en Progressief Altena secretaris Herman van Krieken:” Wat GroenLinks betreft staat niets meer in de weg voor Progressief Altena.

Govert lagrouw: "We zeiden het al eerder maar herhalen kan nooit kwaad. Progressief Altena wordt op 28 maart in café Emmikhoven in Almkerk officieel opgericht. Ter ere daarvan nodigen wij iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Noteer de datum alvast in uw agenda."

Denktank
Onder leiding van ons benjamin Ed de Besten wordt momenteel hard gewerkt aan een jongeren denktank. Den Besten krijgt inmiddels navolging maar een ieder die zich als jongere aangesproken wordt opgeroepenzich te melden bij Progressief Atlena.

Lees meer over:

progressief altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.