donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Door overstekende vogel de sloot in

1 maart 2013 (door WerkendamNet)

RIJSWIJK / SLEEUWIJK - Bovenop je rem moeten gaan staan en dan pardoes de sloot in. Dat overkwam een 25-jarige automobiliste uit Rijswijk in Sleeuwijk. Omdat zij moest uitwijken voor een 'overstekende vogel' reed zij haar grijze Volkwagen Golf de berm in en belandde in de daarachter gelegen sloot langs de Roef.

De vrouw verliet de plek van het onheil en ging op zoek naar hulp. Een omstander vroeg haar nog de poltie te alarmeren, maar dat vond ze niet nodig. De politie werd toen door anderen gebeld en de heramandad was daarop redelijk snel ter plekke, zag een lege auto en liet daarop duikers van de brandweer zoeken naar mogelijke slachtoffers. Er werd niemand aangetroffen.

Toedracht
Even later kwam de bestuurster terug met haar schoonmoeder en zette zij de toedracht van het ongeval tegenover de politie uiteen. Bij de slippartij waren geen anderen betrokken. De vrouw in kwestie is niet gewond geraakt: 'slechts' een nat pak en grote schrik waren haar deel. Over de omvang van de schade aan haar auto is niets bekend. (Foto J. Tiel uit Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.