vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Scouts aan de deur...

1 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Volgende week vrijdag en zaterdag (8 en 9 maart) is het mogelijk dat er scouts voor de deur staan. Scouting Altenagroep uit Sleeuwijk collecteert ook dit jaar weer voor Jantje Beton die wil dat kinderen vrij buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. Daarom financieren en organiseren zij projecten die dat mogelijk maken.

De helft van de opbrengt die als Altenagroep opgehaald wordt is voor de groep zelf, de rest gaat naar Jantje Beton.

Geven
Op vrijdagavond gaan de Explorers naar Nieuwendijk om daar te collecteren. De Welpen, Scouts en Explorers lopen zaterdag in Sleeuwijk en Nieuwendijk hun ronde. Er is ook een kans dat u de nieuwe speltak, de Blauwe Vogels, tegenkomt op woensdagavond. U geeft toch ook?

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.