zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus weer op huisbezoek in Wourkum

1 maart 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De opnamen in de Woerkumse Vestingstad voor de nieuwe SBS6-serie Dokter Tinus zijn begonnen. Woudrichem is voor een aantal weken opnieuw het podium voor camera's, regisseurs, kabeljongens, schmink, catering en zo meer. Alles om het verhaal van Martinus Elsenbosch (en of met?) Lisa, Bert de Groot, natuurlijk Ken, Kim Franken en tante Jannie weer 'gevoelig en komisch' vast te leggen.

De hoofdcast bevat weer de bekende namen: Dokter Martinus Elsenbosch, Thom Hoffman - Lisa de Graaf, Jennifer Hoffman - Kim, Juliette van Ardenne - Tante Jannie, Kitty Courbois - Bert, Jack Wouterse - Gijs, Ludwig Bindervoet en Ken, Tygo Gernandt

Opnamen
In het centrum van Woerkum worden de buitenopnamen gedraaid en duren tot eind juli 2013. In die periode worden er op ongeveer veertig dagen opnames gemaakt. De meste binnenopnames worden later geschoten in de studio. Cast en crew slapen, net als voorgaande keren, weer in Hotel Woudrichem. Wie daar dus gaat eten of borrelen heeft grote kans de acteurs in levende lijve te treffen.

Herhalingsrecept
SBS6 zendt het tweede deel van de goed bekeken serie uit in het komende najaar. Wie niet kan wachten moet het met een herhalingsrecept doen... (Foto SBS6)

Overleg
Geregeld is de gemeente Woudrichem in overleg met het productieteam van Dokter Tinus, ook om daarmee te bewerkstelligen dat de inwoners van de vesting niet te veel hinder ondervinden. Heeft u hierover vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting en Communicatie via communicatie@woudrichem.nl of via 0183 308127.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.