donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Spullen gezocht voor boerenbelevingstuin nieuwe Notenhoff

1 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Bij de nieuwe Notenhoff in Andel wordt een prachtig “boerenbelevingstuin” gerealiseerd. Een van de bijzondere dingen die er in komt is een oude tractor die op dit moment wordt opgeknapt door een aantal vrijwilligers.

Uiteraard is er bij het ontwerpen van de tuin rekening gehouden met kleuren en geuren en zaken die in een boerentuin te vinden zijn. maar we zijn nog op zoek naar wat leuke oude maar vooral herkenbare boeren attributen om hier en daar in de tuin neer te zetten. Misschien heeft iemand een van de onderstaande zaken in zijn bezit en wil hij of zij deze belangeloos beschikbaar stellen voor de tuin. We zoeken nog melkbussen, pottenstelling, theems, eg en een puts.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen naar b.noorloos@maaswaarden.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.