woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Verschoor Groen en Recreatie gaat naar de beurs

28 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Het moest er van komen... Verschoor Groen en Recreatie gaat op 7 maart naar de beurs. Naar de vakbeurs welteverstaan. De expo over ontwerp, aanleg onderhoud en beheer van sportaccommodaties wordt gehouden in de plaats met de in dit geval zeer toepasselijke naam: Houten... Verschoor Groen en Recreatie, kortweg VGR, zal staan in Hal 2.

Het Almkerkse bedrijf is specialist op het gebied van machines en levert op maat gesneden diensten, service en adviezen als het gaat over het beheer van groen in de meest brede zin van het woord.

GR was onlangs in het nieuws vanwege de overname van de verschillende bedrijven van Gebroeders Verschoor. VGR-groep neemt de composteerinrichting Altena over om, door eigen producten te ontwikkelen, meer beheersing te krijgen over de bodem en zo het bodemspecialisme meer tot zijn recht te laten komen.

Houten
Terug naar Houten. De Vakbeurs - de tweede editie - aldaar is speciaal bedoeld voor gemeenteambtenaren, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, verenigingsbesturen en exploitanten van sportaccommodaties. Op de beursvloer staan alle denkbare aanbieders van producten en diensten op het gebied van sportaccommodaties zoals leveranciers van gras- en kunstgrasvelden, verlichting, bezoekersfaciliteiten en sportbenodigdheden. De Dag van de Sportaccommodaties is ontstaan op initiatief van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC). 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.