donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Extra voorstelling Drommels matje

27 februari 2013 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Wegens grote belangstelling voor de klucht “het Drommelse matje” heeft toneelvereniging “Juliana” in Uitwijk besloten om in De Hoogt een allerlaatste extra voorstelling op de planken te zetten. De grote verwachtingen die het publiek aan deze groep stelt zijn zeker waar gemaakt.

De groep, met twee nieuwe spelers, heeft inmiddels een viertal zeer goede opvoeringen van deze klucht neergezet. Zoals beloofd werd het inderdaad een schitterende avond met veel doldwaze ontwikkelingen rondom het magische matje van Jochem Ossekop.
Als u nog niet in de gelegenheid bent geweest om deze klucht te zien, het zij door de heersende griep of een andere oorzaak, dit is uw kans om voor de laatste maal te genieten van “het Drommelse matje”. 

Voor 1 en 2 maart zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Als extra datum is toegevoegd zaterdagavond 9 maart. 

Meer info in de Agenda op Woudrichem.net

 

Lees meer over:

Juliana toneel Uitwijk Hoogt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.