donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Hollywoud in de race om Gebouw van het Jaar

27 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - "Bioscoop Hollywoud is een servicebioscoop met vier zalen van 150 stoelen. De locatie en de directe omgeving van de nieuwe bioscoop Hollywoud kenmerkt zich door vergezichten, weilanden, boompartijen en water. Een schoonheid met een oer-hollands karakter." Dit is het begin van de tekst waarmee Bioscoop Hollywood zich presenteert in de race om de architectuurprijs BNA Gebouw van het jaar 2013. Rene Olivier is namens Olivier + Partners als architect verantwoordelijk geweest voor de beheersing van tijd, kwaliteit en kosten.

BNA Gebouw van het Jaar is sinds 2006 de prijs die de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) uitreikt voor het beste gerealiseerde werk van BNA-architecten. Doel van de prijs is het werk van BNA-bureaus en de meerwaarde van architectuur te tonen aan publiek, opdrachtgevers en vakgenoten.  Alle architectenbureaus kunnen meedoen, mits zij BNA-lid zijn. Daarmee krijgen zij de kans om te laten zien wat zij het voorgaande jaar gerealiseerd hebben. Deze projecten dingen mee naar één van de regionale titels, de landelijke hoofdprijs en de publieksprijs.

Publieksprijs
Naast de juryprijzen wordt er een publieksprijs uitgereikt. Hiervoor kan het publiek online zijn stem uitbrengen, in twee rondes. In de eerste ronde wordt een wildcard vergeven. Hiervoor kan het publiek op alle inzendingen stemmen. Het project met de meeste stemmen gaat, samen met de
nominaties door de vakjury’s, door naar de eindronde van de publieksprijs. Opnieuw kan het publiek stemmen op zijn favoriet. Het project dat dan de meeste stemmen ontvangt, wint de publieksprijs. Deze wordt, samen met de hoofdprijs, uitgereikt op 16 mei 2013. Onder alle stemmers wordt een iPad2 verloot.

In april worden alle regionale winnaars bekendgemaakt. Op 16 mei weten we wie de publieksprijs.

Wie een Holivier VIP-avond in Hollywoud wil winnen volgt onderstaande...

Stap 1: Stem op Service Bioscoop Hollywoud via deze link
Stap 2: Like de FB pagina van Oliviers & Partners
Stap 3: Like deze post
Stap 4: Share deze post
Stap 5: Like de pagina van Hollywoud op FB

Stappen
Alle stappen moeten uitgevoerd worden om kans te maken op de prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden
gecorrespondeerd. (Foto Olivier + Partners)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.