woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Werkendam zoekt gasten van de raad

26 februari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Wie zijn de raadsleden van Werkendam? En wie zijn de burgemeester en de wethouders? Wat doen ze? Hoe worden besluiten genomen? Wie dit wil weten en de gemeenteraad eens in actie wil zien, kan zich opgeven als ' Gast van de Raad'. Het doel is om een kijkje achter de schermen te nemen en de politiek beter te leren kennen.

Rondleiding
U krijgt een rondleiding door het gemeentehuis, maakt kennis met de burgemeester en enkele raadsleden en kunt alles vragen wat u altijd al wilde weten over de gemeenteraad, de politiek en het gemeentehuis. Tot slot woont u als gast een raadsvergadering bij. Natuurlijk kunt u zich ook als groep, schoolklas of vereniging aanmelden.

Lees meer in De Agenda op Werkendam.net...

Lees meer over:

Werkendam raad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.