woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Keurslager Barten naar Almkerkse Voorstraat

26 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Keurslager Theo Barten gaat zich vestigen aan de Voorstraat in Almkerk. Barten - al eigenaar van drie slagerijen in Werkendam, Ridderkerk en Zwijndrecht en een slachterij in Meerkerk - hoopt per half april het pand, waar nu nog Exclusief voor ouderen zit, te kunnen betrekken."Ik denk dat we een week of vier nodig hebben om te verbouwen", laat Barten weten. Hij spreekt van een 'mooie locatie'. "De Albert Heijn heeft natuurlijk veel aantrekkingskracht voor het winkelend publiek."

Lees hier verder...

Lees meer over:

Almkerk slager bart
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.