dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Senioren teams Rally met lege handen

25 februari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen vrijdagavond en donderdagavond moesten de drie senioren teams van Rally hun uitwedstrijden spelen. Dit was voor alle drie de teams niet geëindigd in een positieve uitslag. Alle teams verloren deze competitieronde.

Rally 1 moest uit tegen Smash uit Geertruidenberg. Met in de gelederen Julian de Waal, Corne Treffers en als invaller Gerwin de Waal werd er met 6-4 verloren van Samsh. Corne was met 2 winstpunten de besten van Rally, Gerwin won als invaller knap een punt en Julian moest alle punten in Geertruidenberg laten. Dit betekent voor de stand dat Smash nu de eerste plaats heeft overgenomen van Rally.

Rally 2 moest ook een uitwedstrijd spelen en zij moesten tegen De Zwaantjes uit St. Michielgestel. Met Stefan Kant, Gerwin de Waal en Ron van Meurs in Rally 2 als spelers werd er met grote cijfers verloren van de Zwaantjes. Met als uitslag 10-0.

Rally 3 verloor ook kostbare punten voor het kampioenschap in de zevende klasse. Met Wilfred Lijftogt, Henk Timmermans en Jesse van Helden moest er tegen SV Red Star gewonnen om mee te kunnen blijven doen voor de eerste plaat. Maar het werd een moeilijke avond voor de jongens van Rally 3. Er werd verloren met 7-3 van koploper Red Star. Wilfred haalde twee punten binnen, Henk een punt en Jesse kon geen punten voor Rally 3 binnenhalen. Rally 3 zakte door dit verlies naar de derde plaats.

De jeugdteams hoefden dit weekend geen competitie te spelen.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis tennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.