vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Inschrijven Vijfmorgenloop gestart

25 februari 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK • De inschrijving voor de eerste wedstrijd van het Running Center Road Circuit 2013 is geopend. Het betreft de openingswedstrijd die voor zaterdag 30 maart op het programma staat. Het circuit telt dit jaar acht wedstrijden. Deelnemers die aan het klassement meedoen dienen minimaal aan vijf wedstrijden mee te doen. De organisatie van de stratenloopcup is in handen van de betrokken plaatselijke vereniging in samenwerking met stichting SPA en Altena Road Runners.

Via www.inschrijven.nl kun je je opgeven voor de zesde Vijfmorgenloop in Sleeuwijk. Ga met deze link direct naar het inschrijfformulier. Runnersfoto zal bij de meeste wedstrijden aanwezig zijn om een fotoreportage en een verslag te maken.

Meer informatie en voor het complete programma klik op: www.altenaroadcircuit.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.