vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Wervelende circusshow op Burg. Verschoorschool

25 februari 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Na wekenlang van alles over het circus te hebben geleerd en hard te hebben geoefend, mochten de kinderen van groep 1 en 2 van de Burgemeester Verschoorschool in Sleeuwijk vrijdag hun kunsten laten zien op het podium.

Er werd maar liefst twee keer opgetreden: voor de kinderen uit groep 3 t/m 8 en de peuters van Peuterspeelzaal Nijntje en Kinderdagverblijf Dribbel.De tweede keer werden de ouders, opa's en oma's verrast met een wervelende circusshow. Er waren clowns, leeuwen en een leeuwentemmer, acrobaten, koorddanseressen, lintenballerina's en goochelaars te zien. (Het Kontakt)

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.