zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Feestelijkheden rond bedrijfsovername gebroeders Verschoor geslaagd

25 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Het 75 jarig feest rondom het bestaan en de overdracht van de diverse bedrijven van Gebroeders Verschoor was een enorm succes. een vijfhonderdtal bezoekers toog naar Almkerk om in de, tot feestlocatie omgetoverde werkplaats van het bedrijf aan de Midgraaf 13c, de famile de hand te drukken, dankworodne uit te spreken, geschenken te overhandigen, herinneringen op te halen en contacten aan te halen. De geboeders Verschoor, Anton Bas en Job, kijken terug op - zoals zij zelf zeggen -  een 'geslaagd en volwaardig afscheid.'

Burgemeester Petter overhandigde tijdens de feestelijkheden symbolisch twee stokjes aan Ard-Jan Oomen en Arwin Verschoor, de respectievelijke nieuwe eigenaren. Oomen kreeg een sleutelbos van de machines (hij kocht het Loonbedrijf) en tractoren en Verschoor een potje met geperste pellets van groenafval als eigenaar van de vestiging met onroerend goed en de composteerinrichting. Job Verschoor (Golfpark Almkreek) in een reactie op de feestelijkheden: 'Het was een feest met overweldigende hartelijkheid en warmte. Mensen bedankt allemaal!!'

Lezeswaardig is ook het eerdere artikel op Woudrichem.net

Lees ook de pennenvruchten van Piet Hartman: 'Smullen bij de Gebroeders Verschoor...'

www.loonbedrijfverschoor.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.