zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Politie trekt achter openstaande boetes aan

23 februari 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Politieteam Altena klopte afgelopen week aan op 25 adressen in Aalburg, Woudrichem en Werkendam. De bewoners van die adressen hadden nog een stevig aantal boetes en vonnissen open staan. In totaal rekende de Hermandad 1.530 euro af. Contant. Ook werd een auto in beslag genomen en getakeld. Verder werden enkele niet onherroepelijke vonnissen en een rechterlijke uitspraak betekend. Een man moest mee naar het bureau omdat hij zijn DNA nog moest afstaan. De komende week gaat de politie nog op vijf adressen op bezoek voor zeven openstaande vonnissen.

Advies
De politie raadt aan om openstaande boetes tijdig te betalen. Ook bij routinecontroles wordt nagegaan of er boetes openstaan. Indien geen betaling volgt, kan in sommige gevallen overgegaan worden tot het insluiten van de boeteklant in een cellencomplex

Lees meer over:

Politie Altena boetes vonnissen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.