zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Nieuwe slager voor Nieuwendijk

23 februari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Enkele weken geleden vroeg het CDA bij monde van Otto van Breugel of de gemeente een rol kon spelen om de leegstaande panden in het winkelcentrum van Nieuwendijk weer bezet te krijgen. De Nieuwendijkse bevolking maakte zich zorgen omdat slagerij Ron de Kwant naar Hank verhuisde. Of dat effect heeft gehad, lijkt zo te zijn: Nieuwendijk krijgt een slager.

De nieuwe slagerij opent zijn deuren op 7 maart. CDA woordvoerder Otto van Breugel: 'Mijn  vragen aan het college bleven ook niet onbekend bij de eigenaar van de winkelpanden want hij nam contact met mij op. Inmiddels heb ik voorgesteld om eens met de CDA fractie in gesprek te gaan. Helaas heeft de gemeente geen beleid en zal zich hiervoor ook niet inzetten zo bleek uit de antwoorden op mijn vragen. Wel zou een ondernemersfonds een mogelijkheid kunnen bieden om winkeliers aan te trekken. Helaas was onlangs het CDA als enige een groot voorstander om ditondernemersfonds direct in te voeren.'

Lees meer over:

slager Nieuwendijk hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.