maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Geen tijdelijke interlinerhalte in Nieuwendijk

23 februari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - 'Jongeren moeten nog meer dan een half jaar fietsen naar de Tol', schrijft het CDA in haar Keek op de Week. Er komt geen tijdelijk interlinerhalte in Nieuwendijk.Woordvoerder Otto van Beugel: 'Ik had hierom gevraag door middel van het stellen van schriftelijke vragen aan het college. Het college schrijft dat het niet kan, omdat de bus niet kan draaien. Onbegrijpelijk!!'

De CDA fractie had gevraagd om een tijdelijke halte, omdat de dienst regeling al volledig is geregeld voor de halte in Nieuwendijk. Dit zorgt voor veel onduidelijkheid omdat de interliner gewoon doorrijdt, terwijl op de borden staat dat de bus zou moeten stoppen. Van Breugel: 'De dienstregeling is er al. Vervolgens kan de bus daar gewoon stoppen.' 

Nee dus. Hoe moeilijk kan he tijzn. Voorlopig blijft het voor de jeugd dus nog even fietsen in plaats van bussen.

Lees meer over:

cda Nieuwendijk interliner
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.