vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

HAK zoekt reclamebureaus

23 februari 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Groente- en fruitfabrikant HAK uit Giessen start in maart de oriëntatie op een nieuwe merkcampagne onder begeleiding van Conclusion Communication Architects (CCA). Naast het huidige reclamebureau Etcetera zijn vier andere bureaus, te weten TBWA, Alfred, IFB McCANN en Launched, uitgenodigd voor een eerste kennismakingsronde.

HAK zal na deze eerste fase uiteindelijk drie bureaus vragen een strategisch en creatief concept uit te werken. Voor eind april wil het bedrijf een definitieve bureaukeuze maken.

Impuls
HAK is een echt Hollands bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Van oorsprong een familiebedrijf, maar sinds december 2005 onderdeel van Neerlands Glorie, een investeringsmaatschappij die het doel heeft om Nederlandse merken weer een nieuwe impuls te geven

Lees meer over:

Giessen hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.