woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Tractorpulling Almkerk opnieuw in de prijzen

22 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMERK - De uitslag van de stemming 'Standaardwedstrijd van het jaar 2012" voor de tractorpulling ging tussen Almkerk Boerdonk en Oudehorne.
Almkerk werd uiteindelijk eerste en staat daarmee al acht jaar in de top drie. Een fraaie prestatie.

Trots laat men weten: 'Iedereen bedankt die op Almkerk gestemd heeft. Ook allen bedankt die door hun inzet tractorpulling Almkerk mogelijk gemaakt hebben. Wij als SLF Almkerk zijn daar heel erg trots op dat de wedstrijd zo wordt gewaardeerd door deelnemers, bezoekers en vrijwilligers. Wij willen als SLF Almkerk Boerdonk en Oudehorne van harte feliciteren met de tweede en derde plaats.'

Via
www.tractorpulling.nl valt er te kunnen stemmen voor de verkiezing "Standaard wedstrijd van het jaar". Deze verkiezing is door de webmaster in het leven geroepen als opkikker voor de organisatoren van wedstrijden met standaard- en sportklassen. De verkiezing is ieder jaar een groot succes. Van alle inzendingen wordt volgens een puntensysteem een Top 30 gemaakt. Deze Top 30 zal elk jaar via deze site bekend worden gemaakt. Voor de nummers 1, 2 en 3 zijn bokalen beschikbaar gesteld en voor de nummer 1 is er een flinke wisselbeker.

Tractorpulling is dit jaar weer op 6 en 7 september in Almkerk.
 

Lees meer over:

Almkerk tractorpulling
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.