vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ravelijn start 'lekker fit'

22 februari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Maandag 4 maart start een achthonderdtal leerlingen van zes basisscholen (groep 1 tot en met 8)  in de gemeente Woudrichem met het project Expeditie Lekker Fit!  De kinderen gaan op school van alles ontdekken over voeding en bewegen. Hierbij maken ze gebruik van het lespakket “Lekker Fit”. Ook OBS 't Ravelijn doet mee.

Op maandagmiddag 4 maart openen zij het project op een leuke manier. De kinderen mogen die middag een gekke pruik of leuke hoed meenemen.
Op 6 april wordt het eerste jaar van Expeditie Lekker Fit! afgesloten met de Gezonde Quiz, een leerzaam, gezellig  en sportief evenement dat in ’t Ronddeel in Woudrichem gaat plaatsvinden. Op woensdag 17 april sluiten de school af door middel van een sponsorloop. 

Met het veelzijdige pakket aan activiteiten werken de scholen met de ouders aan een gezonde jeugd, want een gezonde jeugd zit lekker in z’n vel, presteert beter en is minder vaak ziek.

Samenwerking
Expeditie Lekker Fit! is een samenwerkingsverband van zes basisscholen, gemeente Woudrichem, GGD West-Brabant en HAK Groente Instituut waarbij drie jaar een programma met activiteiten wordt gevolgd door de kinderen van de deelnemende basisscholen om van alles te leren over gezonde voeding en lekker bewegen.

Lees meer over:

scholen Ravelijn lekker fit
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.