woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

CDA gelooft niet in afstel van samenwerkingsverband

21 februari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Komt van uitstel afstel binnen het samenwerkingsverband in Altena. Daar gelooft het CDA Werkendam niets van.

In een reactie op de partijsite stelt men: "We zijn bezig met een proces om met de drie gemeenten het voor ons beste samenwerkingsverband te kiezen. Dat we nu voor een onderzoek kiezen om twee varianten te onderzoeken is goed. In de politiek moet je altijd zoeken naar het beste met elkaar en dat we nu een paar maanden vertraging oplopen is niet erg. We gaan voor een samenwerkingsverband waar geen weg terug meer voor is, daar mag je de tijd voor nemen."

Zegeningen
Het CDA attendeert zijn lezers op het feit dat er al drie varianten afgevallen zijn en dat er dus nog maar twee over zijn. Die laatste twee zijn nu juist de meest vergaande vormen, dus tellen het CDA zijn zegeningen. Een ambtelijke of bestuurlijke fusie. "Dat we op elkaar aangewezen zijn is ons duidelijk nu de vorm nog. Laat maar een gedegen onderzoek doen wat de beste keus is. Geen dik rapport maar een gedegen onderzoek waarvan de uitkomst op een a4'tje te lezen is." En die paar maanden langer is niet erg, meent de partij. Als in de herfst maar duidelijk is waar wij in deze streek met elkaar naar toe gaan. De stip wordt steeds duidelijker.

Lees meer over:

cda samenwerken samengaan stip
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.