vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Sporten met Bart in de voorjaarsvakantie

18 februari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In de voorjaarsvakantie van Sleeuwijk, Werkendam en Nieuwendijk worden er allerlei activiteiten (sport en cultuur) georganiseerd door Bart. Bart zou het erg leuk vinden als je mee komt doen!

In de agenda kun je zien welke activiteiten dat precies zijn en op welke tijden en locaties het wordt gegeven. Om je aan te melden klik je op de link in het agendapunt. Je gaat dan naar het inschrijfformulier en daar kun je je gegevens invullen en aangeven waar je aan mee wilt doen. Je hoeft maar één inschrijfformulier in te vullen, ook als je aan meerdere activiteiten meedoet in verschillende dorpen.

Je mag aan alle activiteiten meedoen; als je bijvoorbeeld in Sleeuwijk woont mag je ook aan activiteiten meedoen in Werkendam of Nieuwendijk. Overleg met je ouders en klasgenootjes waar jij graag aan mee wil doen en schrijf je snel in!

Weet jij al waar je aan mee gaat doen? Klik hier om je in te schrijven.

Lees meer over:

Sleeuwijk Nieuwendijk Bart
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.