maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

De Vastentijd is begonnen

18 februari 2013 (door WerkendamNet)

HANK - De vasten is begonnen en daar doet Kerk en Samenleving Hank aan mee. Wie de RK-kerk in Hank binnenkomt ziet het hongerdoek hangen en de gemaakte collages om te laten zien dat de zusters van Honduras hulp nodig hebben. De zusters helpen migranten, maar hebben hiervoor vervoer nodig en dat kunnen we bewerkstelligen met uw hulp, aldus Elverien van Creij.

'De kinderen met hun vastendoosjes, u met uw gift in het vastenzakje of als u ons wilt sponseren kan dat via de site. We hebben op de site van de Vastenaktie een eigen Vastenaktie aangemaakt zodat u als u geen tijd hebt om het vastenzakje in te leveren u bijdrage op deze site kunt storten. Ook als u aan de actie wil helpen kunt u op deze site storten.'

Op 24 maart is er weer de traditionele vastenmaaltijd in het parochiezaaltje te Hank. Wilt u meeeten? Dat kan. Graag zelfs. Van Creij: 'We vragen een kleine vergoeding . Intekenen kan via het inschrijfformulier in de kerk of via de het contactformulier van de site Tot ziens bij de maaltijd.'

www.kerkensamenlevinghank.com

 

Lees meer over:

hank kerk en samenleving vasten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.