zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Ervaren overlast door goed overleg teruggedrongen

18 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Afgelopen jaar is door de vele festiviteiten op het feestterrein aan de Dirk van Clevestraat in Almkerk de overlast in de buurt gestegen. Dit werd inmiddels door een prima overleg met betrokken partijen goed opgelost.

In overleg met de Soos, de Oranjevereniging de buurtbewoners en de gemeente Woudrichem is overeenstemming bereikt over het verplaatsen van enkele festiviteiten naar een andere locatie. Deze locatie zal achter ‘t Verlaat zijn. Het college van B&W heeft een positieve houding als het gaat om enkele aanpassingen van het terrein bij het Verlaat. zo worden twee bomen gekapt , twee basketbal-palen worden zodanig aangepast dat deze te verwijderen zijn om tenten te kunnen plaatsen. Met die aanpassingen heeft Almkerk twee locaties om eventuele evenementen te houden: Dirk van Clevestraat en achter ‘t Verlaat.

Wat overleg al niet kan doen. De Dorpsraad Almkerk is er tevreden mee.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.