dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Andelo tevreden met prestaties tijdens eerste RTT-wedstrijd

18 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Het seniorenteam van Andelo was tevreden over de prestaties die zij zaterdag leverden bij de eerste wedstrijd van het Rayon Turn Toernooi (RTT).  Alle zeven turnsters kwamen uit op het niveau acht van de keuze oefenstof. De eerste wedstrijd werd geturnd tegen het team van O&O uit Zwijndrecht.

Voor de meiden was het een spannende wedstrijd, omdat het team grotendeels nieuw is en er zelfs meisjes boven hun niveau turnden. De eerste ronde turnden zij op balk, waar ze lieten zien niet onder te doen aan de turnsters van O&O. Esra Kostense, één van de turnsters die boven haar niveau turnde, behaalde hier zelfs een 9.850.

Val
Het tweede onderdeel was brug, waar helaas een aantal meiden een val hadden in hun oefening. Het onderdeel Sprong daarentegen ging voor het team erg goed. Thirza van Dijk behaalde hier zelfs de eerste plaats met een 10.650. Ook op vloer waren er een aantal goede oefeningen. Zo liet Lisa den Hartog, ook een turnster die boven haar niveau turnt, zien dat ze toch goed kan meekomen met de rest.

Uiteindelijk werd Thirza van Dijk individueel tweede, maar moest het team de tegenpartij feliciteren met hun overwinning. De volgende RTT-wedstrijd staat gepland op 16 maart 2013 tegen het team van CSV De Zilvermeeuw.

Lees meer over:

turnen gymnastiek andel andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.