Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Workshops vogelhuisje pimpen voor Alpe d'HuZes in Dorpshuis

16 februari 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Komende week worden er twee workshops voor Alpe d'HuZes georganiseerd in (en met medewerking van) het Dorpshuis in Veen. Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te krijgen kunnen volwassenen op zaterdag 27 februari en kids op woensdag 23 februari een vogelhuisje komen pimpen. De opbrengst is voor het goede doel.

Beide middagen zijn van 14.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag betalen de volwassenen € 17,50 incl. alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Voor de kids kost de woensdagmiddag € 7,50 incl. alle materialen, ranja + snoep.

Mocht je interesse hebben om één of meerdere workshops te volgen of meer informatie willen bellen, neem dan contact op met Sanne; sannerongen@home.nl, Anne-Marie: 06 48 15 35 73 of Colien; 06 149 649 95. Een overzicht van alle workshops vind je op: https://www.facebook.com/WorkshopsAd6  (archieffoto)

Lees meer over:

veen vogelhuisjes paraplu
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.